×

Xcore BRN

Xcore BRN is een effectieve en motiverende workout bij Multifit in Hilvarenbeek, waarbij je werkt met behulp van speciale XCORE buizen aan een fit en strak lichaam. Door de combinatie van aerobics en spierversterkende oefening is Xcore BRN de ultieme workout om optimaal calorieën te verbranden. Door het hoge calorieënverbruik is BURN de ideale les voor mensen die een slanker en strakker lichaam willen. Of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderd atleet: Xcore BRN is de effectieve en motiverende groepsles voor iedereen!

Tijdens de 50 minuten durende Xcore BRN workout geef je je lichaam vorm terwijl je aan een ijzersterke conditie werkt. Om je spieren op te warmen start iedere Xcore BRN les met een warming-up. Na de warming-up is het tijd om te gaan knallen! Een aantal heftige cardioblokken in combinatie met de XCORE buizen laten je hartslag omhoog schieten waardoor jij optimaal calorieën aan het verbanden bent. De XCORE buizen maken Xcore BRN de absolute fatburner! De buizen, gevuld met grit geven je spieren weerstand waardoor ze nog harder moeten werken.

In het tweede gedeelte van de les werk je doormiddel van een core training aan je sixpack. Om je lichaam strakker en gevormder te krijgen volgen hierna een aantal spierversterkende oefeningen voor het onder- en bovenlichaam. Tot slot kun je heerlijk tot rust komen tijdens de cooling-down en je spieren doormiddel van stretchoefeningen weer op lengte brengen. De gecertificeerde groepslesinstructeur en de opzwepende muziek zorgen ervoor dat iedere les weer een feestje is!

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar Xcore BRN nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Foto's van Xcore BRN

Privacycentrum | Copyright by Multifit Hilvarenbeek