×

Jeugdfitness

Ben je nog geen 16 jaar, maar wil je wel fitnessen? Dat kan bij Multifit met het Junior Programma. Na het volgen van een speciaal programma ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan of te sporten met leeftijdsgenootjes in een groep.

Waarom jeugdfitness?

Als je nog geen 16 bent, ben je nog in de groei. Je mag dan niet zonder instructie op de apparaten in de fitness. Voor kinderen van 6 jaar tot 11 jaar* hebben we daarom Junior Active en FunXtion Youngstarz. De Multifit instructeur leert je alles over de fitness. Hoe werken de apparaten, wat is het maximale gewicht en hoe voer je een oefening goed uit.

Ben jij 12 jaar of ouder dan mag je na het volgen van een speciaal programma helemaal alleen of met vriendjes sporten. Ook mag je deelnemen aan de speciale Junior Active trainingen en Boxing Bagtraining Junior.

Junior Active

Een programma gericht op kinderen van 6 t/m 15 jaar. De functionele zone zal direct tot de verbeelding spreken bij de jeugd, mooie kleuren en veel verschillende materialen om mee te 'spelen'. Net als bij volwassenen zijn de Junior Active lessen gebaseerd op functionele training. Grote samengestelde bewegingen die hen voorbereiden op bewegingen in het dagelijks leven of sport. De kinderen werken aan uithoudingsvermogen, weerstandstraining, balans en behendigheid op een leuke manier.

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar Jeugdfitness nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Foto's van Jeugdfitness

Privacycentrum | Copyright by Multifit Hilvarenbeek