×

BBB (Buik, Billen & Benen)

Tijdens de BBB bij Multifit in Hilvarenbeek pakken we de 3 belangrijkste B's van je lichaam aan, namelijk Buik, Billen en Benen!
We trainen tijdens deze les al deze 'probleem gebieden' met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Naast de 3 B's is er ook nog aandacht voor de andere spiergroepen zoals borst, armen, schouders.

Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën , en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte les voor personen die willen afslanken en aan hun conditie willen werken.

We maken hierbij gebruik van diverse materialen, zoals hand/enkel gewichtjes, ballen, tubes, power bands, steps en matjes. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, een betere spierkwaliteit heeft een positieve werking op de vetverbranding.

Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen intensiteit is BBB een zeer toegankelijke workout. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BBB is toegankelijk voor iedereen en als jaren een van de druk bezochte workout in de regio van Hilvarenbeek. 

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar BBB (Buik, Billen & Benen) nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Foto's van BBB (Buik, Billen & Benen)

Privacycentrum | Copyright by Multifit Hilvarenbeek