×
12 mrt 2020

Voorzorgsmaatregelen Corona

Op deze pagina lees je welke voorzorgsmaatregelen Multifit Hilvarenbeek neemt tegen verspreiding van het Corona virus op de sportschool.

MAATREGELEN MULTIFIT HILVARENBEEK

Multifit Hilvarenbeek is een plek waar veel mensen komen sporten. Wij begrijpen dat leden ongerust kunnen zijn. Intern zijn de nodige voorzorgingsmaatregelen getroffen ter voorkoming van verspreiding van het virus. Zo hebben wij onze personeelsleden gevraagd om extra te letten op hun persoonlijke hygiene. Ook wordt de sportschool en de losse fitnessmaterialen nog vaker schoongemaakt. Bij de entree vragen wij je jouw handen te ontsmetten met desinfectie handgel.

WAT KUN JE ZELF DOEN?

Voor nu attenderen wij al onze bezoekers op de hygiëne voorschriften die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken.

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Maak handgrepen van fitnesstoestellen voor en na gebruik schoon met de spray die daarvoor bestemd is
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Gebruik schone sportschoenen en een handdoek tijdens het sporten
  • Blijf thuis als je je niet lekker voelt

ZIEK? NIET SPORTEN

Sporten wanneer je ziek ben is natuurlijk nooit fijn. Heb je koorts en/of luchtwegklachten - hoesten, verkouden of kortademigheid? Dan verzoeken wij je vriendelijk om de club niet te bezoeken tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Dit geldt ook voor zwembad, sauna en stoombad.

EXTRA MAATREGELINGEN

Onze club volgt de landelijke richtlijnen van het RIVM en NL Actief (de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland).

Daarnaast verzoeken we u om NIET naar de club te komen wanneer u volgens de richtlijnen van het RIVM aan een van de aandachtspunten voldoet. We hebben te maken met allerlei doelgroepen waaronder ook kwetsbare ouderen en patiënten. Wilt u ook met hen rekening houden!

Wanneer u uw kind vanwege gezondheidsklachten NIET naar school mag brengen verzoeken we u uw kind ook niet mee te brengen naar onze club.

We houden u via de schermen op de club op de hoogte van de actuele status en de maatregelen die Multifit neemt tegen Corona.

Namens het team van Multifit Hilvarenbeek

Jan-Willem Mooren

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Voorzorgsmaatregelen Corona vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Multifit Hilvarenbeek