×
30 mrt 2020

UPDATE | Corona maatregelen

Beste Multifit-ers,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen.

Uiteraard zijn we achter de schermen door gegaan om onze dienstverlenging toch voor te zetten zodat wij jullie nog steeds fit kunnen houden. Daarbij hebben de afgelopen dagen hard gewerkt aan een online platform. Zoals we eerder per mail hebben gecommuniceerd hebben wij verschillende programma’s ingezet. Bedankt voor uw hartverwarmende berichten en feedback over de service die wij voor u zo snel hebben opgezet. Wij willen u vragen om hier fanatiek mee aan de slag te gaan totdat de club weer geopend is, wij volgen ondertussen de ontwikkelingen, mochten wij meer weten, brengen we u uiteraard op de hoogte.

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van u zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. U als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in Multifit zorgt ervoor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden.

Multifit wordt nog eens extra geraakt omdat wij juist onze financiële buffer volledig gestoken hebben in de complete renovatie van het centrum om het sporten voor u nog aangenamer te maken. Te denken aan vernieuwing van o.a.: fitnesszaal, apparatuur, bar, zwembad en kleedkamers. Het is daardoor voor ons, evenals bij alle andere fitnesscentra, essentieel dat de incasso’s vooralsnog mogen doorgaan, zodat u ook na deze crisis kunt blijven sporten in het door u uitgeroepen beste centrum van de regio Hilvarenbeek. Wij vragen daarom om uw geduld, begrip en loyaliteit, om betalingen niet te storneren.

Wij zijn voornemens om uiterlijk begin april te communiceren over een passende compensatie. Tot dan hopen wij dat u ons de tijd wilt geven om dit vraagstuk op te lossen. In de tussentijd, zorg goed voor uzelf en uw naasten. 

In onderstaand overzicht de meest gestelde vragen met antwoorden om u te informeren over de Corona maatregelen, abonnementen en hoe u toch kunt blijven sporten.

Met vriendelijke groet,

Team Multifit

 

Meer informatie

Voor meer informatie over UPDATE | Corona maatregelen vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Multifit Hilvarenbeek