×
20 mrt 2020

Digitaal aanbod

Beste Sporter,

Het coronavirus heeft ons gedwongen onze club te sluiten. Uiteraard hebben wij op de achtergrond in korte tijd hard gewerkt aan de leuke nieuwe uitdaging om je ook thuis te blijven coachen en trainen! Kun je niet naar ons, dan komen wij naar jou!

FitSnacks.TV

Om je ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle!

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte workouts voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij - als trouw lid van onze club - vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via https://fitsnacks.tv/ en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven. Voor de smartphone is een app beschikbaar in appstore of playstore.

Let op! Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres en gebruik de unieke clubcode die je in je mail hebt ontvangen.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden!

Live workouts via socials

Wij zijn 6 dagen per week, 3 keer per dag (09:00, 19:30 en 20:15 uur) live met 30 minuten workouts met o.a.: Xcore, BRN, BBB, Zumba, Yoga en Boxing. De workouts worden uiteraard door onze eigen trainers gegeven in een huiselijke setting. Like en volg ons live via Facebook of Instagram of kijk de video's later terug op ons persoonlijk Youtube kanaal. Check hier het streaming live rooster

Trainingen op maat in de MyWellness app

Onze trainers hebben speciaal voor jou @home trainingen gemaakt, deze kan je meteen zien als je MyWellness app opent, check hier de uitleg en de mogelijkheden

Support Multifit

Juist onder deze omstandigheden vinden we het leuk om met elkaar wat gezonde positiviteit te delen. Support Multifit en laat zien dat je gebruik maakt van ons leuke alternatieve aanbod. Deel al het leuks onder de hashtags:

#multifit #whatsyourstory

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Digitaal aanbod vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Multifit Hilvarenbeek