×
07 mei 2020

Belangrijk nieuws: sportscholen toch eerder open?

‘Naar aanleiding van de persconferentie gisterenavond is er vanochtend veel contact geweest tussen het kabinet en brancheorganisatie NL Actief.

De directeur (Ronald Wouters) heeft ons gemeld dat het protocol om verantwoord de sportscholen te heropenen als eerste bij het Ministerie van Volksgezondheid is goedkeurd enige weken geleden.

Door een fout binnen de overheid is dit nooit gemeld aan het OMT en het team van premier Rutte. Om deze reden heeft Ronald Wouters namens de hele fitnesssector een kort geding aangespannen tegen de Overheid.

Omdat de premier dacht dat de sportscholen geen voorbereidingen hadden getroffen voor heropening van sportscholen hebben ze gezegd dat we pas 1 september open kunnen.

Nu deze fout naar boven is komen drijven, heeft Ronald Wouters namens de hele fitness sector a.s. dinsdag een afspraak met Minister van Rijn (medische zorg en Sport) om de sportscholen toch eerder te laten openen.

Dit is goed nieuws. Vanavond zal er veel aandacht voor dit onderwerp zijn in verschillende televisieprogramma’s zoals Hart van Nederland en Op.1.’

Jan-Willem & team Multifit

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Belangrijk nieuws: sportscholen toch eerder open? vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Multifit Hilvarenbeek