×

Online diensten

Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het Coronavirus. Dit heeft invloed op het leven van iedereen. In deze tijden van het Coronavirus is er een ding dat telt: ieders gezondheid. Wij wensen jou, je familie en vrienden dan ook een goede gezondheid toe!

Net als de overgrote meerderheid van bedrijven moet ook wij maatregelen treffen als reactie op het Coronavirus. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat wij onze bedrijfsvoering kunnen continueren voor jou als (potentieel) lid, terwijl wij ook prioriteit geven aan het welzijn van onze medewerkers.

Dat betekent dat de deuren van ​Multifit ​op last van het RIVM zijn gesloten tot 20 mei 2020.

Dat gaat ons enorm het hart, maar het maatschappelijk belang staat hierin voorop. Daarom steunen wij deze keuze en doen wij er alles aan om te zorgen dat wij, ondanks de financiële tegenwind, zo goed mogelijk kunnen zorgen voor jullie als (potentieel) lid en ons altijd gemotiveerde team van coaches, die altijd voor jou klaar staan. Juist nu is de professionele begeleiding vanuit ​Multifit ​op het gebied van jouw gezond- en fitheid belangrijker dan ooit!

Onze gezamenlijke missie: blijf fit & gezond

We zitten met z’n allen in hetzelfde schuitje. Velen van ons zijn aan huis gekluisterd. Anderen, de mensen met de vitale beroepen, doen hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Juist in deze situatie is het enorm belangrijk om fit & gezond te blijven en een goede weerstand op te bouwen.

Ondanks het feit dat ​Multifit gesloten is, hebben wij ten doel gesteld om alles op alles te zetten om jou (en potentiële nieuwe leden) te helpen om jullie hier zo goed mogelijk bij te helpen.​

Samen met een fantastisch team dat de afgelopen dagen (en inmiddels bijna weken) bijna geen oog heeft dichtgedaan, werken wij met man en macht aan creatieve (digitale) oplossingen om jullie fit & gezond te houden.

De mogelijkheden

Samen fit & gezond vanuit huis: dat is onze missie. Jij en ik hebben het geluk dat we leven in een samenleving waarin we toegang hebben tot fantastische technologie met goede laptops, telefoons en supersnel internet. Hierdoor kunnen we jou ook in deze roerige tijden, blijven helpen bij het behalen van jouw doelen.

Om jouw doelen te bereiken zijn er de volgende mogelijkheden:

Support Multifit

Juist onder deze omstandigheden vinden we het leuk om met elkaar wat gezonde positiviteit te delen. Support Multifit en laat zien dat je gebruik maakt van ons leuke alternatieve aanbod. Deel al het leuks onder de hashtags:

#multifit #whatsyourstory

Meer informatie en/of aanmelden

Voor meer informatie over Online diensten vul onderstaand formulier in.

Foto's van Online diensten

Privacycentrum | Copyright by Multifit Hilvarenbeek