×

Vragen & Antwoorden

Update: 24-02-2021

ALGEMEEN

Is Multifit geopend?
Nee helaas, op dit moment zijn wij gesloten op last van het RIVM tot en met 15 maart. Wel zijn wij telefonisch bereikbaar om je te woord te staan. Klik voor de aangepaste openingstijden

Welke faciliteiten bieden jullie nu aan tijdens de lockdown?
De club is dicht, maar onze dienstverlening is wel beschikbaar. Vooral in deze tijd is blijven bewegen cruciaal en Multifit wil zijn maatschappelijke bijdrage daar volop in blijven leveren. Sterker nog, we hebben onze dienstverlening nog persoonlijker en nog meer maatwerk gemaakt.
We bieden Multifit TV aan. Hiermee train je thuis met onbeperkte toegang tot meer dan 100 video’s en volg onze groepslessen via livestream. Ook zijn we buiten gestart met onze Personal Training Outdoor (single of duo) 30 minuten bij Multifit Tilburg en Hilvarenbeek. Ook bieden wij Personal Training Groepsles Outdoor aan (Multifit Hilvarenbeek).
Kijk hier voor alle service en diensten die Multifit biedt tijdens de lockdown.

Kan ik materiaal huren tijdens deze lockdown?
Ja, dat kan! Wij verhuren Xcore buizen en Barbell sets (stang, 2x 5kg, 2x 2,5kg en 2x 1,25 kg schijven).
De huidige verhuurperiode loopt tot 08/02/21. Nu de lockdown verlengd wordt kun je opnieuw kiezen om het gehuurde materiaal langer door te huren.
Xcore voor € 7,50 (borg € 45,-) tot 02/03/21 en Barbell set voor € 11,50 (borg € 80,-) tot 02/03/21. Interesse? Klik hier en geef door wat je wil.

Wil je geen gebruik meer maken van de verlenging dan verzoeken je vriendelijk om de materialen voor 08/02/21 in te leveren op de locatie waar je het materiaal gehuurd hebt.


PERSONAL TRAINING OUTDOOR


Is het wel toegestaan om te trainen?
Volgens het RIVM en de branche organisatie NL-Actief zijn buitenactiviteiten toegestaan tot maximaal 2 personen. Wij houden ons strikt aan de maatregelen die voor de fitness branche gelden.

Ik wil gebruik maken van de Personal Training outdoor die Multifit aanbiedt, hoe werkt dit?
Super dat je meedoet. Je hoeft je alleen maar aan te melden via de Mywellness App op de desbetreffende club (Tilburg of Hilvarenbeek). Kies dag, tijd en locatie waar je wil trainen en bevestig.

Zitten hier verder kosten aan verbonden?
Nee, geen extra kosten maar de compensatie stopt dan vanaf 20-01-2021 (de eerste dag dat wij Personal Training outdoor aanbieden).

Hoe vaak mag ik Personal Training in de week boeken?
Je kunt 1 reservering per keer maken. Zodra je de training hebt gehad, mag je pas een nieuwe reservering maken. We willen namelijk iedereen de gelegenheid geven om hiervan gebruik te maken, want er is per tijdslot van 30 minuten slechts plaats voor maximaal 2 personen. Heb hier begrip voor.

Het volgen van onbeperkt livestream groepslessen is wel mogelijk, waarvoor vanaf nu niet meer gereserveerd hoeft te worden. Dit is ook niet meer mogelijk. De groepsles wordt geactiveerd op het tijdstip van de les. Dan verschijnt op jouw scherm ‘nu deelnemen’.

Waar moet ik me melden en waar moet ik op letten?
De trainingen worden buiten bij Multifit gegeven. Je meld je maximaal 5 minuten van tevoren. Handdoek verplicht.
Tip: Trek warme sportkleding aan en gebruik handschoenen en kom zoveel mogelijk te voet of op de fiets, zodat je al warm bent en wij meteen kunnen starten met de training van 30 minuten!

Ik wil een Personal training groepsles volgen, kan dat?
Deze service is alleen mogelijk bij Multifit Hilvarenbeek. In de Mywellness App van Multifit Hilvarenbeek vind je het groepsles rooster. Ook hier mag je met maximaal 2 personen aan deelnemen. Check hier in de video hoe het werkt.

Gaan de trainingen altijd door?
Bij slecht weer bestaat de kans dat de training vervalt. Dit in overleg met Multifit. Je kunt altijd de training annuleren via de Mywellness App.


LIVESTREAM WORKOUTS & LESSEN / ON DEMAND


Ik wil graag meedoen met een live stream groepsles, kan dat?
Ja, dat kan! Ben je klant van Multifit, dan kun je via de Mywellness-app je gewenste les reserveren. Klik voor meer informatie over Multifit TV.

Kan ik livestream lessen afspelen via mijn tv?
Ja dat kan! Synchroniseer eerst je telefoon of tablet met je tv, vervolgens open je de Mywellness App en volg de livestream les. On Demand video's zijn direct vanuit de video's te streamen naar jouw tv. Check de video hoe dit werkt. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Hoe kan ik een livestream groepsles volgen?
Dit gaat via de Mywellness App, linksboven staat onder ‘Mywellness’ de club. Hier moet staan: ‘Multifit Tilburg’ de livestream groepslessen worden op deze locatie live gegeven. Ben je lid bij Multifit Hilvarenbeek en kun je hier niet van club wisselen, bel of mail ons direct om toegang te krijgen. Check hier de video voor de uitleg en de stappen

Het volgen van onbeperkt livestream groepslessen is wel mogelijk en hoeft per heden niet meer gereserveerd te worden. Dit is ook niet meer mogelijk. De groepsles wordt geactiveerd op het tijdstip van de les. Dan verschijnt op jouw scherm ‘nu deelnemen’.

Ik kan niet alle on demand workouts & lessen van Multifit vinden?
Wat vervelend. We hebben een video gemaakt waar je alle workouts en lessen vind op Multifit TV. Klik hier voor de uitleg

Ik krijg geen beeld en/of geluid bij de livestream lessen?
Wat vervelend. Waarschijnlijk staan jouw instellingen in Mywellness App niet goed en heb je geen toestemming gegeven om microfoon en camera te gebruiken. Check de video hoe je dit oplost. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Waar kan ik het groepslesrooster vinden?
Klik hier voor het actuele rooster.

Hoe moet ik de Mywellness-app downloaden en installeren?
Klik hier voor uitleg en het stappenplan.

Heb je nog geen actief account, klik als je lid bent bij Multifit Tilburg of Multifit Hilvarenbeek start direct met aanmelden. Download daarna de 'Mywellness' app in jouw store hieronder of scan direct de QR-code. Klik voor de korte video van Tjeerd hoe de app werkt en waar je het rooster kunt vinden.


COMPENSATIE REGELING


Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug tijdens deze lockdown van 5 weken?
Wij hebben twee voorstellen ter compensatie, waaruit je kunt kiezen.

Het 1e voorstel is:
Jij steunt Multifit, je betaalt gewoon door. Als je voor deze keuze kiest hoef je niets te doen. We bedanken je hartelijk als je voor deze optie kiest.

Het 2e voorstel is:
Je betaalt gewoon door, maar krijgt over de periode van 15 december 2020 t/m 15 maart 2021, het volledige betaalde contributiebedrag terug in de vorm van een tegoed.
Het tegoed wordt verspreid over 6 betaalperiodes na de lockdown. Bijv. je betaalt per 4 weken € 48,- dan heb je een tegoed opgebouwd van € 156,-. Zodra de club weer open is wordt er op 6 betaaldperiodes € 26,- in mindering gebracht op de € 48,-. Je betaalt dan 6x € 22,-.

Als je voor de 2e optie kiest, klik hier


ALGEMENE VOORWAARDEN


Kunnen jullie het lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we jouw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. Voor bevriezen van je lidmaatschap gelden dezelfde voorwaarden als altijd. Je kunt die terugvinden in onze Algemene Voorwaarden op onze website.

Ik wil mijn lidmaatschap bij Multifit per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat je jouw lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om jouw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden:

  • Als het bindende termijn van je lidmaatschap is afgelopen, kun je je lidmaatschap stopzetten met 1 maand opzegtermijn
  • Is de bindende termijn van je lidmaatschap nog niet afgelopen, dan kun je helaas niet opzeggen.

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik antwoord krijgen op mijn vraag?
Begrijpelijk dat je vragen hebt, omdat het voor iedereen een uitzonderlijke situatie is, hopen wij op jouw begrip. Klik en mail je vraag en we komen zo snel mogelijk bij je op terug.

Wat zeggen anderen?

Gemiddeld geven klanten Multifit Hilvarenbeek 5 van de 5 sterren!
Privacycentrum | Copyright by Multifit Hilvarenbeek